Dokumentär bröllopsfotograf baserad i Stockholm

Martin Kiessling

Så ärligt nu varför bröllopsfotografering?

Snarare dokumentärfotograf i bröllopsvärlden. Jag har alltid haft en dragning till att utforska min omgivning med kameran. Precis som en antropolog använder olika metoder för att studera människan i sociala sammanhang har jag vänt kameran mot platser och människor jag vill lära mig mer om. Inte sällan fungerar kameran som en dörröppnare, den öppnar dörrar till platser och möten som annars skulle vara svåra att nå.

För mig är det där magin ligger, i korsningen mellan att möta människor, upptäcka nya platser och skapa bilder som tar med betraktaren på en resa. Inom ramen för bröllop ryms det så mycket positiv energi och kärlek och det är på riktigt en kick att få vara med alla dessa tillställningar.

Jag jobbar till vardags med digitala varumärkes- och kommunikationsfrågor på en av Sveriges roligaste arbetsplatser och vid sidan om mitt day-job frilansar jag som fotograf med kontor på Hornstull i Stockholm. Mina fotografier har blivit publicerad i en rad olika tidningar och magazines. Jag är medlem i Sveriges Fotografers förbund och Nikon Professionell Services.

_DSC5086-2