MARTIN KIESSLING

Testimonials

brollopsfotograf_stockholm-319

DMYTRO OCH KATYA

Idén handlade till stor del om att skapa en berättelse kring ett bröllopspar som vandrar igenom ett sommarklätt Stockholm. Brudparet som kommer från Ukraina har länge fascinerats av Stockholms skönhet. Jag gick verkligen igång på idén och ganska snabbt kom vi överens om ett antal platser som skulle ligga till grund för storyn: Rosendals Trädgårs, Djurgårdsfärjorna, Gamla Stan, Katarinahissen, Nytorget och Regeringsgatans bro. Paret vigdes i Stadshuset och det var en stor ära att få vara deras enda gäst!

“Vi kunde aldrig ana att det skulle vara så kul att ha med Martin på vår bröllopsdag – han va jue vår enda gäst!  Bilderna talar för sig själva och vi är oerhört nöjda. Han blandar spontanitet och observation med regi på ett mycket balanserat sätt. Han är ett riktigt proffs och det märktes på hans planering samt hur enkelt att han fick oss att slappna av och ha kul framför kameran. Vi uppskattade hans lättsamma personlighet och humor. Rekommenderas varmt”

LADDA BILDERNA

IDA OCH KENNETH

Insprängt i en lummig dalgång, omgiven av vattendrag, berg, betande får och mäktiga ekträd utspelades Ida och Kenneths slottsbröllop. Som fotograf var det en dröm att få tillgång ett klassiskt slott med stora fönster, generös takhöjd, rutiga golv, uppstoppade hjortar som trängdes med stora oljemålningar och riddarrustningar. Jag kan lätt säga att slottet och den omgivande miljön är en av dem mest vackra och coola platser jag jobbat i som bröllopsfotograf.

Utöver sin skönhet är dom Skotska högländerna också kända för osäkra väderförhållanden och precis när vigselförrättaren sagt ”I here by…” Öppnade sig himlen och regnet stod som spön i backen. Tur att festligheterna pågick i tre dagar.

“Utöver helt fantastiska bilder så uppskattade vi verkligen hur professionell men samtidigt avslappnad och närvarande Martin är. Han har ett fantastiskt öga och en stark förmåga att hitta och skapa bilder som berättar en historia”

LADDA BILDERNA

ELISABETH OCH KALLE

Fantastiskt midsommar bröllop i Oslo. Klassiskt dokumentär fotograferings upplägg där berättelsen byggdes upp kring förberedelser, gästernas ankomst, vigsel, par och familjebilder, middag och slutligen fest och dans som pågick långt in på midsommarnatten.

“Martin är super-trevlig och enkel att ha och göra med. Fotografierna slog oss med häpnad, WOW så fina! Mycket tack vare hans egenskaper om att ha öga för detaljer, fantastisk känsla för ljus samt inte låta några ögonblick undgå honom. Jag har rekommenderat honom till två av mina väninnor”

LADDA BILDERNA